Když jsem začínala podnikat, byla jsem vším – produkční, manažerkou, asistentkou i účetní. Navenek jsem se tvářila happy a důležitě jako majitelka vlastní firmy a večer padala únavou do polštáře, pod kterým byl na ráno už nachystaný TO DO list všeho, na co nesmím zapomenout.

Těžký život začínající podnikatelky

Iritovaly mě všechny ty vysmáté fotky z fotobank časopisů s titulky, že podnikatelka je svobodná, nezávislá a dle fotek vždy usměvavá žena.

Pamatuji si, že málokdo byl tenkrát ochoten přiznat, že je to fakt dřina.

Ano, je to už nějaký ten pátek, podnikám už 18 let, tak věřte, že vím, o čem mluvím. A upřímně přiznávám, že na začátku jsem vydržela hodně hlavně díky své naivitě a mladému věku. Později to byla ochota a proměna trhu, kdy jsme i my, ženy, začaly konečně sdílet to, co se nepovedlo. A taky to, že jsme ochotné si pomáhat a spolupracovat.

Sdílení aneb poučení z chyb druhých

A tak na základě všech těchto zkušeností a ohlasu vás všech, podnikatelek, které se zapojily do našeho průzkumu, přicházíme s novinkou.

To, co nás může nejvíce posunout, je totiž sdílení. Sdílení s těmi, kteří ví, o čem mluví, mají to prožité, mají reálné výsledky a za sebou hodně práce. Nenabízí online rychlokurzy, ale nabízejí to nejlepší ze sebe! A v celé této komplexnosti je právě unikátnost našeho programu pro vás!

Čtyři programy jen pro vás

Děkuji všem ženám, které stojí po mém boku podnikatelky už řadu let a připravily se mnou hned čtyři balíčky první pomoci.

Hana Pleskačová – Guru na čísla a byznys modely má zkušenosti jak se startupy, tak s řízením středních i nadnárodních firem. Stejně jako pomohla mě, tak úplně stejně je připravena dát konkrétní zpětnou vazbu i vám na váš byznys a spoustu rad, jak ho učinit ziskovějším a všechno si dobře spočítat.

Lenka Papadakisová – Mentorka podnikání, koučka, facilitátorka mastermindovych skupin a poradních kruhů, podnikatelka a cestovatelka, která věří v moudré podnikání dělané hlavou a srdcem. A hlavně podnikatelka s více jako 20letou praxí.

Kristýna Malina – Redaktorka, která má od samého začátku na starosti magazín Podnikavá žena a pomůže vám s propagací vašeho produktu nebo služby tak, aby se dostal mezi širokou veřejnost a vědělo se o něm. Mj. pravidelně mapuje dotační příležitosti a napsala s vámi už desítky rozhovorů.

Eva Svobodová – Ředitelka AMSP ČR, žena, která stojí již deset let hájí zájmy malých a středních podnikatelů a právě díky spojení s AMSP pro vás pravidelně můžeme připravovat uceleného informace například v podobě právního zpravodaje.

A více o konkrétních balíčkách, které zmiňuji už přímo v přehledu, který zpracovala Kristýna, tak mrkněte a těším se na setkání!